Cum Inchiriez?

1. În primul rând, te uiți pe site și alegi rochia care îți place, mărimea și data evenimentului la care ai nevoie de ea. Se selectează pentru comandă data evenimentului. De exemplu, pentru eveniment sâmbătă/duminică se va selecta sâmbătă, pentru eveniment vineri se va selecta vineri.

2. După ce ai selectat data dorită, adaugi produsul în coș, citești apoi confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile de închiriere, apoi trimiți comanda. La finalizarea comenzii va trebui să plătești un avans de 150 de lei. Restul de plată din contravaloarea închirierii se plătește curierului la primirea rochiei sau dacă la plasarea comenzii plătiți prețul rochitei integral, nu va mai fi necesară plata avansului.

3. După comandă, rochia va ajunge la tine cu o zi înaintea evenimentului și e a ta 3 zile din momentul în care ai primit-o.

4. Poartă ținuta aleasă la eveniment și strălucește!

5. Noi ne vom ocupa de chemarea curierului și preluarea coletului după zilele de închiriere, tu va trebui doar să pregătești produsul. Produsul se va returna în cutia și ambalajul în care a fost trimis. Dacă pierdeți eticheta de retur, ne puteți contacta prin chat/email/telefon și vă vom trimite o etichetă nouă. Dacă pierdeți cutia personalizată în care va fost trimis produsul, veți suporta costul aferent înlocuirii cutiei. Toate produsele vor fi spălate și igienizate de către partenerii noștri după fiecare închiriere, astfel încât toți clienții să poată purta direct ținuta și să o poată returna imediat după eveniment fără alte griji sau costuri suplimentare. Tinem să precizăm că micile deteriorări, reparațiile ce țin de uzura normală (fermoar descusut, tiv descusut, pete ce ies la curățarea profesională, fir ușor tras, paiete căzute etc.) sunt incluse în prețul închirierii. Defectele mai mari (arsuri de țigară, găuri de la toc, fire ieșite din material sau rupte) atrag după sine plata reparației. În situația rară în care produsul se pierde, este furat sau distrus, se va evalua natura prejudiciului și va exista o discuție personalizată cu fiecare client în parte, daunele putând ajunge până la prețul din magazin al produsului. Această clauză va fi automat acceptată de către client la plasarea comenzii pe site. Chiar dacă ne dorim ca ținuta să vi se potrivească, este important să știți că, în cazul în care, la primirea comenzii, constatați că aceasta nu se potrivește măsurilor dumneavoastră, aveți posibilitatea să returnați produsul. Trebuie doar să aveți grijă să inițiați procesul de retur în decurs de 24 de ore de la primirea comenzii, trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau pe e-mail. Dacă, la momentul recepționării coletului de către noi, constatăm că ținuta nu a fost purtată și are toate etichetele intacte, valoarea comenzii se consideră credit pentru o închiriere ulterioară, valabil timp de 3 luni.